Ny nordisk rapport om biobrændstof← Tilbage

04.09.2016

Rapporten er udarbejdet af NIRAS på vegne af NER. NISA (Nordic Initiative for Sustainable Aviation), hvor BDL er medlem, har deltaget aktivt i rapportens tilblivelse. Rapporten kan ses som en nordisk opfølger på BDL’s danske rapport fra 2014 (kan downloades her fra siden). Den nordiske rapport viser, at der er et stort potentiale for bæredygtigt biobrændstof til fly, hvor en regional produktion vil kunne reducere afhængigheden af fossilt brændstof. Samtidig skabes en platform for mange nye højteknologiske job i Norden. Men rapporten peger også på, at tingene kun løbes i gang med hjælp fra politisk hold.

Den nye rapport kan findes her


logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo